Teltház! – MAZSIKE 34. Születésnap

Egy baráti beszélgetésre, teázásra, pogácsázásra hívunk mindenkit az új Mazsike-bázisra, ahol Darvas Ferenc zongorajátéka biztosítja a kellemes hangulatot.
Időpont: 2022. november 23. szerda 17 óra
Helyszín: 1063. Munkácsy Mihály u 25. fszt 3.
Az esemény teltházas, további regisztrációt nem tudunk fogadni. Köszönjük a nagy érdeklődést!
A részvétel ingyenes, az adományt megköszönjük

 

Tisztelt Egyesületi Tagok! Kedves Barátaink!

Közeleg a harmincnegyedik évfordulója annak, hogy az MTA várbeli dísztermében megalakult a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület.

Kimondani is sok az évek számát. Pláne ha még hozzátesszük a számtalan programot, találkozást, utazást, közös élményt! Naponta idézzük fel ezeket az emlékeket most, amikor a fennmaradás, az újabb közös programok, az otthonteremtés lehetőségeit mérlegeljük.

Visszatekintve akár a közelmúltra is, a születésnapot ünnepelni lehet okunk, lehetőségünk azonban kevéssé. Egy baráti beszélgetésre, teázásra, pogácsázásra hívunk mindenkit az új Mazsike-bázisra, ahol Darvas Ferenc zongorajátéka fogja biztosítani a kellemes hangulatot.

Meghívásunk egyben felhívás is.

A mindenki által ismert és átélt nehéz helyzetben arra az elhatározásra jutottunk, hogy támogatásért fordulunk Önökhöz, Hozzátok. Jelenlegi és egykori tagjaink, a még közöttünk lévő alapítók, programjaink utazásaink résztvevői segítségét, pénzbeli és természetbeni adományait várjuk, hogy új helyünket valód egyesületi otthonná tehessük, megtölthessük élményt nyújtó programokkal, hogy minél többször lehessünk együtt.

A születésnapi találkozóra, baráti összejövetelre várunk mindenkit szeretettel! Beszéljük meg, találjuk ki együtt: HOGYAN TOVÁBB MAZSIKE?