Jiddise Mame: Anyák Napi est Sándor Erzsivel és Anyavalya című könyvével

„Anyám naplót mesélt nekem. Órára, percre lebontott emlékei özönét öntötte rám… Egy idő után bele is tudtam kapcsolódni, úgy, mint ha jelen lettem volna… Egyre pontosabban emlékeztem anyám emlékeire… Anyám családot mesélt körém, nagyszülőket, unokatestvéreket, apát. Mindannyiukat fölismertem volna, ha szembejönnek velem az utcán vagy betoppannak. Soha nem jött senki.”

Ha jiddise máme, akkor az egyik legjobb választás Sándor Erzsi, és Anyavalya című könyve, mely 2016. nyarán jelent meg a Park Kiadó gondozásában. Egy nagyszerűen megírt, fordulatos, (zsidó) családtörténet, alapvetően női szemszögből, sok humorral fűszerezve. Egy sajátos családtörténet, mégis, nagyon ismerős helyzetek, reakciók, történetek…

Anyák Napi estünkön Sándor Erzsi személyesen mesél nekünk családjáról, édesanyjához fűződő viszonyáról, a könyvről, és még sokminden másról. Beszélgetőpartnere Szemere Katalin újságíró lesz, a valahai NOL TV közkedvelt riportere lesz. Az irodalmi idézeteket, hiszen természetesen ez is lesz, Kardos Dani és tanítványa, Juhász Tomi gitárjátéka teszi még színesebbé.

Az estre látogató hölgyeknek, édesanyáknak, nagymamáknak, nagynéninek aprósággal kedveskedünk.

Az esten Sándor Erzsi könyve kedvezménnyel megvásárolható és dedikáltatható.

Dátum: 2017. 05.08., hétfő, 19:00 óra

Helyszín: RS9 – Vallai Kert (1075 Budapest, Rumbach S. u. 9.)

Belépőjegy: érvényes Mazsike-kártyával 1200,- Ft, anélkül 1500,- Ft.

Jegyek az estet megelőző időszakban és az est előtt az RS9 színházban válthatók. Előzetes regisztráció és jegyfoglalás: mazsike@gmail.com. Az e-mailben lefoglalt jegyek az előadás előtt, a helyszínen vehetők át.

AJÁNDÉK-JEGY: Amennyiben szeretné kedves édesanyját, feleségét, nagymamáját kulturális élmény-ajándékkal meglepni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a mazsike@gmail.com címen, hiszen ajándék-jegy kiállítására is van lehetőség.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!