Retikül Irodalmi Szalon – Ulickaja: Jákob lajtorjája

Tájékoztajuk a kedves érdeklődőket, hogy február 16-i Ulickaja-estünkre minden jegy elkelt. 

Interjú Takáts Andrea színésznővel (Takáts Andrea Színésznő Hivatalos Oldala) a Klasszik Rádió 92,1 2017.02.11-i adásában a mai Ulickaja-esttel kapcsolatosan. Riporter: Háver-Varga Mariann. Hallgassák érdeklődéssel!
https://www.youtube.com/watch?v=XYxgktND4Vc&feature=youtu.be

„Most viszont világossá vált, mire való a világban a zene, és minden tudomány,és minden művészet, mert szerelem nélkül minden teljesen értelmét veszti…” (Ljudmila Ulickaja: Jákob lajtorjája)

Egy nagyívű családregény, egymásba fonódó és egymástól folyton elváló sorsok, szerelmek; zsidók, grúzok, oroszok; La Chaux-de-Fonds, Kijev, Moszkva, Altaj. Irodalom, zene, színház – nagybetűvel! -, tudomány, no meg a történelem hol dicsőséges, hol zavaros korszakai. E lendületes és izgalmas háttér előtt két ember, Jákov és Nóra, nagypapa és unokája sorsa, aktákban, levelekben, és egy furcsa örökségen keresztül végül összeér.

Ulickaja legújabb regénye, amely 2016 októberében jelent meg magyarul, most Takáts Andrea színésznő tolmácsolásában kel életre. Zene: Darvas Kristóf.

Időpont: 2017. február 16., csütörtök, 19:00

Helyszín: RS9 – Vallai Kert (1075 Budapest, Rumbach S. utca 9.)

Jegyek ára: 1500,- Ft, Mazsike-kártyával 1200,- Ft

A jegyek megvásárolhatók a helyszínen, vagy előjegyezhetők a Mazsike irodájában: mazsike@gmail.com, tel.: 06-1-311-6665.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!