Könyvfesztivál

Hétvégi programajánló – mi is ott leszünk, a könyveink társaságában! Ismerje meg legújabb kiadványainkat, jegyezze elő őket az elsők között, a helyszínen!

A Zsidó Művészeti Napok egy új rendezvénysorozat, amely a zsidó kultúra sokszínűségét változatos művészeti produkciókkal, több belvárosi helyszínen kívánja bemutatni az érdeklődő közönségnek.

A Zsidó Művészeti Napok egy multikulturális befogadó tér is, ahol nemcsak keresztezik egymást, hanem a zsidó kultúra fókuszba állításával eggyé válnak a különböző művészeti ágak, úgy mint színház, komoly- és könnyűzene, irodalom, film, tánc. A minőségre garancia a felkért művészek névsora, köztük az izraeli Beer-Sheva Színház társulata, továbbá Tony Lakatos, Lajkó Félix, az idén 20 éves Amsterdam Klezmer Band, a Budapest Bár, Fekete László, a Dohány utcai zsinagóga főkántora, Esterházy Péter, Dés László, Horgas Eszter, a 30 éves 100 Tagú Cigányzenekar… és még sokan mások.

A rendezvény keretében május 28-29-én, (szombat-vasárnap) Zsidó Könyvnapok lesznek a Király utca elején található Gödör Klub official – Central Passage-ban (1061 Budapest, Király utca 8-10).

A Zsidó Könyvnapokon a Mazsike is ott lesz, kiadványaink a helyszínen megtekinthetők ill. előjegyezhetők lesznek. Ismerje meg a Mazsike gondozásában megjelent és megjelenő, izgalmas könyveket, kiadványokat, lapozzon bele kulturális hírlevelünkbe. Jegyezze elő a helyszínen, az elsők között megjelenés előtt álló köteteinket!

A Mazsike mellett találkozhatnak a Szombatt folyóirattal és szerzőikkel is: http://www.szombat.org/kultura-muveszetek/a-szombat-szerzoi-a-zsido-konyvnapokon

kf

Várunk mindenkit szeretettel a kultúra ünnepén!