Imák és dalok – Jótékonysági koncert Ukrajnáért és minden szenvedőért!

Jótékonysági koncert Ukrajnáért és minden szenvedőért a Hegedűs Gyula utcai zsinagógában március 13-án, vasárnap délután 5 órakor. (Pontos cím: Budapest XIII. ker., Hegedűs Gyula utca 3.)

A koncerten közreműködnek: Bíró Eszter – ének, Klein Judit – ének, Teszter Nelli – zongora, Gazda Bence – hegedű, Gerendás Péter – ének és gitár, Jávori Ferenc (Fegya) – zongora és Nógrádi Gergely – ének.

JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA

Jótékonysági koncertre várjuk mindazokat, akik ezen a rendezvényen a jelenlétükkel is ki akarják fejezni, hogy most minden humánus, emberi szív az Ukrajnában szenvedőkért dobog.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a JCC Budapest-Bálint Ház minden rendelkezésre álló eszközzel támogatni kívánja a háború sújtotta térség lakóit, méghozzá származásra és vallásra való tekintet nélkül.

Természetesen kiemelten fontosak számunkra a kárpátaljai magyarok és ukrajnai hittestvéreink, ezen a jótékonysági rendezvényen azonban nemcsak értük, hanem minden egyes szenvedő, rászoruló emberért szólnak az imák és a dalok.

Jöjjenek el, hogy együtt lehessünk lélekben a szenvedőkkel.
Legyen béke, béke! Sálom!

Jegyár: 4700 forint
Helyfoglalás érkezési sorrendben
Jegyvásárlás / IDE KATTINTVA