Előhanukai ajándék: 33% kedvezmény a Szakácskönyv a túlélésért című előadásra

Kedves együttműködő partnerünk, a Gólem Színház egy igazán nagylelkű ajándékkal lepte meg a Mazsike tagjait. A nagyszerű színházi és gasztronómiai élmény mellé most 33% kedvezményt is kapnak érvényes Mazsike-kártyával rendelkező kedves tagjaink a december 6-án, 19:00 órakor kezdődő „Szakácskönyv a túlélésért” című, nagy sikerű előadásra.   

A darabról:

Hogyan múlatja az ember az idejét egy fogolytáborban, miközben éhezik? Milyen étel jellemző leginkább a magyar kommunista évekre? Milyen is az igaz magyar desszert? Lehet-e a szombati kalácsot zsírral készíteni?

Előadásunkban a XX. század magyar történelmét recepteken keresztül mutatjuk be. Hédike/Hédi/Hédi néni konyhája eleinte játékokból, a táborban töltött hónapokban képzeletbeli eszközökből és alapanyagokból, az azt követő években ételjegyekből, majd a Magyar Szocialista Népköztársaság termékeiből, végül ’89 után igazi magyar hozzávalókból állt.

Hédi vacsorára látja vendégül a 35-40 fõs közönséget, akik a nagy családi asztal mellett hallgatják-nézik-eszik végig az elmúlt évszázadot.

A Centrópa Alapítvány 2013-ban kiadott életinterjúja és receptgyűjteménye a „Szakácskönyv a túlélésért” a tavalyi könyvpiac egyik legizgalmasabb kiadványa volt. Ez a könyv adja az alapját a darabnak, amit további túlélők és rokonaik visszaemlékezéseiből az előadás rendezője és dramaturgja írtak színpadra.

Játsszák: Hay Anna, Nagy Mari, Radnay Csilla

Írták: Németh Virág és Borgula András

Rendező: Borgula András

Az előadás alatt felszolgált ételek a Kőleves vendéglő konyhájában készülnek, nem kóserek, de sertéshúst még nyomokban sem tartalmaznak.

A kedvezmény érvényes: 2016.12.06., kedd, 19:00 órai előadásra

Jegyár: 3800.- Ft helyett Mazsike-kártyával 2500.- Ft

Jegyek korlátozott számban a jegy@golemszinhaz.hu e-mailcímen, vagy a 06 20 776 07 44-es telefonszámon igényelhetők december 6-án 12:00 óráig.
Kellemes élményeket kívánunk!
szakacskonyv-a-tulelesert szakacskonyv-a-tulelesert2 szakacskonyv-a-tulelesert3