Budapesti Tavaszi Fesztivál 2017 – idén is kedvezményes jegyek Mazsike-kártyával!

A tavasz ünnepe 2017 – Mazsike-kártyával idén is kedvezményes jegyek!

A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyes előadásaira az idei évben is kedvezményes árú jegyet vásárolhatnak Mazsike Kulturális Kártyával rendelkező tagjaink.

A fesztiválprogram részeként olyan kiváló művészek adnak koncertet, mint a Budapesten első alkalommal fellépő dél-afrikai énekesnő, Pumeza Matshikiza, a zongoravirtuóz Ivo Pogorelich, az USA-ból érkező Shanghai Quartet vagy a Dvorákot ’anyanyelvként’ éneklő Prágai Filharmónia Kórusa. A balettkedvelőknek egy különleges előadást ajánlunk: Ibsen Peer Gyntjét Grieg zenéjére építve Edward Clug álmodta színpadra a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének előadásával.

A kiegyezés történelmi évfordulójáról megemlékezve a Budapesti Történeti Múzeum Kincsek a város alatt című kiállítása a kiegyezést követő időszakban gyökerező régészeti feltárások és a legutóbbi 10 év legfontosabb ásatásainak eredményeit tárja az érdeklődők elé.

Húsvét hétvégéjén egy két napos, négy koncertes kamarazenei programsorozattal kedveskedünk a hallgatóságnak Múzsák csöndje – Múzsák hangja címmel, amelyen olyan kiváló tehetségek lépnek föl, mint Vörös Szilvia, Fejérvári Zoltán, Fülei Balázs, Balog József, Kállai Ernő, Bársony Péter vagy Zalai Antal.

A képzőművészet rajongóinak igazi fesztivál a fesztiválban élményt nyújt majd a több, mint 60 múzeumban, galériában megrendezésre kerülő, hatnapos Budapest Art Week.

Március 31. és április 23. között számtalan programmal várja az érdeklődőket a főváros legjelentősebb tavaszi összművészeti rendezvénysorozata, a Budapesti Tavaszi Fesztivál.

A MAZSIKE Kulturális Kártya felmutatásával 10%-os kedvezménnyel vásárolhatók jegyek a http://btf.jegy.hu/ oldalon található előadásokra a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Közönségszervezésén (1065 Budapest, Nagymező utca 68.).

Várjuk Önt is a Budapesti Tavaszi Fesztivál valamelyik előadásán!