Bálint Ház, évadnyitó utcabál

A Bálint Ház évadnyitó eseménye az Utcabál, mely egy igazi zsidó közösségi rendezvény. A nagyünnepek előtt egy jó lehetőség arra, hogy legújabb évadunk inspirációval kezdődjön. A Bálint Ház a budapesti zsidó közösségi élet egyik központja, ahova évente 40 ezer látogató tér be. Az utcabál programjában a nagy érdeklődésre számot tartó kerekasztal beszélgetések, előadások mellett mindig van szórakoztatva tanító gyerekprogram, lehet kérdezni a nap folyamán itt tartózkodó rabbitól, és látogatóink megismerkedhetnek a zsidó közösség különböző szervezeteivel, kezdeményezéseivel.

A Bálint Ház 2016-os utcabáljának időpontja: 2016.09.11.

Az ezen a napon történtek mindannyiunk kollektív emlékezetének része.  Hogyan is lesz akkor ez egy vidám, színes forgatag, egy igazi jó utcabál? Nem másként, minthogy építésről, újjáépítésről lesz szó. Hiszen a közösség építő ereje az egyik legnagyobb erő a kezünkben. Hogyan építünk jó, élhető kis és nagy közösségeket? Hogyan teremtünk új kezdeményezéseket? Miket épít a Bálint Ház az új szezonjában és ki hogyan tud csatlakozni ezekhez az építésekhez?

Gyerekek és felnőttek, idősek és fiatalok, nők és férfiak, Benneteket várunk. Építsetek velünk. Szeptember 11-én.

A nap folymán folyamatosan a kicsiket egész délután KocKaland állomásos játék, kézműveskedés, arcfestés és az ingyenes Éden Játszóház várja Ketuba festés Börze az utcán Trambulin ✡ Ingyenes Fitnesz terem: kardio & kondicionáló gépek, finn szauna ✡ Tanuld meg héberül leírni a neved! ✡ Szelfizz a rabbival!Sabre Kávézó kóserpálinkával és zsidó finomságokkal. ✡ Ízelítő az ősszel induló előadássorozatokból

TAGSÁGI KEDVEZMÉNYEK AZ UTCABÁL NAPJÁN:
Baba-Mama (negyedéves 7 000 Ft, éves 15 400 Ft) és Fitnesz kártyák
(éves 21 000 Ft, negyedéves 10 500 Ft) 30% kedvezménnyel!
Salom Klub Bálint kártya egy évre 10% kedvezménnyel (5 000 Ft)!